2013.06.06.
12:39

Írta: tjb007

Inventec Lyon, az első 7 hüvelykes Windows 8 tablet

Az Acer elsőként mutatott be 10 hüvelyk alatti Windows 8-as tabletet, de úgy néz ki nem marad sokáig kihívó nélkül.

A tajvani székhelyű Inventec a Computex kiállításon mutatta be a világ első 7 hüvelykes kijelzőjével rendelkező Windows 8-as táblagépét. Az Inventec egy ODM gyártó, ami annyit tesz, hogy saját nevével nem hoz forgalomba semmilyen általuk gyártott készüléket, hanem a gyártóegységgel nem rendelkező cégeknek értékesíti termékeit, melyek aztán saját márkanév alatt kerülhetnek forgalomba, szóval ilyen néven ne is keressük a boltok polcain.

A Lyon egy 7 hüvelyk átmérőjű, 1280x800 pixel felbontású IPS panelt kapott, a rugalmas működésért az Intel Bay Trail processzora felel 2GB RAM társaságában. A Windows 8.1-es verzióját futtató készülékben egy 64GB-os SSD található, de elérhető lesz belőle 128GB-os változat is. Kapunk kamerát elől és hátul is, és is szokásos portok, mint a micro USB, micro SD, vagy micro HDMI sem hiányoznak róla.

Forrás: Liliputing

Szólj hozzá!

Címkék: tablet Windows Intel

A bejegyzés trackback címe:

https://hivaslista.blog.hu/api/trackback/id/tr65346874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása