2013.06.24.
14:20

Írta: tjb007

Toshiba REGZA AT703, az első Tegra 4-es a piacon

Mindenkit megelőzve a Toshiba elsőként dobott piacra Tegra 4-es, persze egyelőre csak japánban.

Nem a Toshiba volt az első és egyetlen olyan gyártó, aki bejelentette, hogy idén Tegra 4-es táblagépeket fog piacra dobni, mégis az ő modelljük vásárolható meg a világon elsőként. A REGZA AT703 nem egy gyenge darab, 10,1 hüvelykes WQXGA (2560x1600) felbontású kijelzővel, NVIDIA Tegra 4-es processzorral, 2GB RAM-mal, 32GB ROM-mal, 1,3 megapixeles előlapi, és 8 megapixeles hátlapi kamerával büszkélkedhet. Természetesen a Bluetoot, és az a/b/g/n/ac-s Wi-Fi sem maradt ki a repertoárból.  A Toshiba nem volt fukar, a gyári alaptartozékok között találunk stylust, és Bluetooth-on keresztül kommunikáló billentyűzetet is.

Az Android 4.2-t futtató Toshiba REGZA AT703, mely nálunk Excite Write név alatt fog futni nem egy olcsó darab, a fentebb leírtakért közel 1000 dollárnak megfelelő jent kell kifizetnie a japán vásárolóknak.

Forrás: VR-Zone

Szólj hozzá!

Címkék: tablet Android Toshiba NVIDIA Tegra

A bejegyzés trackback címe:

https://hivaslista.blog.hu/api/trackback/id/tr265375690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása