2013.06.20.
11:47

Írta: tjb007

Strapabíró Androidos QWERTY a NEC műhelyéből

Az amerikai AT&T szolgáltató tegnap jelentette be kínálatában megjelenő legújabb készülékét, a NEC Terrain-t. Már a nevéből is ki lehet következtetni, hogy itt valami pluszt is fogunk kapni. A Terrain MIL-810G és IP67-es minősítéssel rendelkezik, mely többek között annyit tesz, hogy ellenáll a magas hőnek, a párának, mechanikai behatásoknak, valamit 1 méteres vízmélységig 30 percig állja a víz próbáját is.

Az ilyen jellegű modellek általában gyenge belsővel rendelkeznek, azonban itt erről szó nincs. A Terrain egy ismeretlen felbontású Gorilla Glass-szal védett 3,1 hüvelykes kijelzőt, kétmagos, magonként 1,5GHz-es órajellel és LTE támogatással bíró Qualcomm Snapdragon MSM8960-as processzort, valamint 8GB ROM-ot kapott. A RAM mérete egyelőre ismeretlen, de feltelhetően 1GB-ról beszélhetünk. Kamerából egy előlapi VGA felbontásút, és egy hátlapi 5 megapixeleset kapunk. Az akkumulátor kapacitásáról nincs információ.

A NEC Terrain a nem túl frissnek számító Android 4.0-ás verziójával fog érkezni holnaptól az AT&T üzleteibe, melyet két éves hűségnyilatkozat aláírása esetén 99 dollárért már el lehet hozni. Sajnos arra semmi esély sincs, hogy ez a készülék valaha is eljut majd hozzánk hivatalosan

Forrás: Pocketnow

1 komment

Címkék: Android NEC

A bejegyzés trackback címe:

https://hivaslista.blog.hu/api/trackback/id/tr175370395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blash 2013.06.21. 17:22:46

kell, kiveve azt a at&t logos fekete savot. Nem ugy tunik, hogy lenne barmilyen funkcioja, lehetne pont ennyivel nagyobb a kijelzo, vagy kompaktabb a telefon
süti beállítások módosítása