2013.06.18.
11:29

Írta: tjb007

Hivatalosan is bemutatkozott a HTC Desire 200

Múlt hónapban bukkantak rá egy tajvani oldalon egy olyan bejegyzésre, ami egy érkező HTC modellről árulkodott, tegnap pedig képeket is kaptunk róla.

A mai napon ennek a készüléknek a HTC hivatalossá tette létezését. A HTC Desire 200 egy szerény felszereltségű low-end modell, mely leginkább árával hódíthat majd. A Desire 200 egy 3,5 hüvelykes HVGA (320x480) kijelzőt, egymagos Qualcomm Snapdragon processzort, 512MB RAM-ot, 5 megapixeles kamerát, valamint egy 1230 mAh kapacitású akkumulátort kapott. Hogy pontosan melyik Android verzió fut rajta nem tudni, de feltehetően az Ice Cream Sandwich-csel lesz dolgunk. Szoftveres oldalon megkapjuk még a Sense felületet is, valamint a Beats Audio hangzásjavítót. A HTC ígérete szerint a Desire 200 mellé jó minőségű headset fog járni.

Megjelenéséről és áráról egyelőre nincs információ.

Forrás: Engadget

Szólj hozzá!

Címkék: HTC Android Desire

A bejegyzés trackback címe:

https://hivaslista.blog.hu/api/trackback/id/tr745366976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása