2013.06.24.
12:53

Írta: tjb007

3000 fejlesztővel gyarapodik a Foxconn

A tajvani Foxconn, akiről a témában jártasabbaknak az jut először az eszébe, hogy ők szerelik össze az iPhone-okat, 3000 újabb főt fog felvenni, akiknek a feladata HTML5 alapú alkalmazások fejlesztése Firefox OS-re.

A Foxconn körülbelül egy hónapja nyilatkozott úgy, hogy szeretnék csökkenteni az Apple-től való függőségüket, ezért új lehetőségek után kutatnak. Az egyik ilyen új lehetőségre nem is kellett sokáig várni, a Computex kiállításon jelentették be, hogy stratégiai együttműködés megállapodást kötöttek a Mozillával, melynek eredménye már kézzel is fogható volt egy táblagép személyében. A cég ötnél is több modellt szeretne gyártani, melyek aztán nem a Foxconn márkajelzés alatt kerülnének piacra, hanem különböző brandek alatt.

Forrás: VR-Zone

Szólj hozzá!

Címkék: Mozilla Foxconn Firefox OS

A bejegyzés trackback címe:

https://hivaslista.blog.hu/api/trackback/id/tr565375534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása