2013.06.17.
13:57

Írta: tjb007

ZTE U988S, az első Tegra 4-es telefon ?

Az idei év elején mutatta be az NVIDIA a Tegra 4-et, amire rá is aggatták a világ leggyorsabb mobil processzora jelzőt. Hogy milyen alapon, azt senki sem tudja rajtuk kívül, azt viszont igen, hogy marketingben az NVIDIA nagyon erős. A Tegra 2 és Tegra 3 bemutatása után nem volt olyan hét, hogy legalább egy hír ne jött volna, ami ezekkel a chipekkel kapcsolatos, ezért is meglepő, hogy a Tegra 4 bejelentése után nagy lett a csend. Ezt a csendet megtörni látszik most egy apróbb hír.

Az AnTuTu adatbázisában bukkant fel a ZTE U988S névre hallgató modellje, mely állítólag Tegra 4-es processzorral lesz szerelve. Az U988S nagy valószínűséggel az N988 egy változata lehet, melyről már lehet tudni, hogy 5,7 hüvelykes HD felbontású kijelzőt, Tegra 4-es processzort, valamint 2GB RAM-ot fog kapni.

Hogy az U988S tényleg egy valós készület takar-e, vagy csupán egy unatkozó hamisító műve hamarosan kiderülhet, ugyanis a ZTE még a nyár folyamán, elsőként szeretne Tegra 4-es telefonokat piacra dobni.

Forrás: VR-Zone

Szólj hozzá!

Címkék: Android ZTE NVIDIA Tegra

A bejegyzés trackback címe:

https://hivaslista.blog.hu/api/trackback/id/tr95365506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása