2013.06.12.
08:20

Írta: tjb007

Képen a JiaYu S1

JiaYu-S1-G4-side-by-side-2.jpg_460x407

Bár egyelőre még nincs félnivalójuk a nagyoknak a feltörekvő kínai gyártóktól, azonban nem át figyelni rájuk, nehogy egyszer borsot törjenek az orruk alá. Egy ilyen potenciális borstörő lehet a kínai JiaYu is, aki szélesebb körben még nem annyira ismert, azonban szorgosan dolgozik azon, hogy ez a jövőben változzon.

Mi sem mutatja ezt jobban mint az, hogy hamarosan egy olyan modellt fog piacra dobni az S1 személyében, amit sok nagy gyártó is megirigyetlhetne, legalábbis ha helyesek az értesülések. A kiszivárgot adatok alapján az S1 5 hüvelykes 1080p felbontású kijelzőt, és Qualcomm Snapdragon 600-as (APQ8064T) processzort fog kapni, amivel jelenleg csak olyan csúcsmodellekben lehet talákozni, mint a Samsung Galaxy S4 vagy HTC One. Ennél többet egyelőre nem tudni róla. A fenti képen bal oldalt az 5 hüvelykes S1, jobbra pedig a 4,7 hüvelykes szintén JiaYu gyármányú G4 látható.

Forrás: VR-Zone

Szólj hozzá!

Címkék: okostelefon Qualcomm Snapdragon Andoird JiaYu

A bejegyzés trackback címe:

https://hivaslista.blog.hu/api/trackback/id/tr265356401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása