2013.06.13.
17:32

Írta: tjb007

230 dollárba kerülhet majd a Nexus 7 II

A DigiTimes értesülései szerint a Nexus 7 második generációja nem fog részt venni a 200 dollár alatti táblagépek versenyében. Az új Nexus 7 ára 200-250 dollár között lehet majd, ennél olcsóbb viszont biztosan nem lesz, ennek megfelelően a 16GB-os Wi-Fi only modell árát 230 dollárra prognosztizálják. Egyelőre még az sem nyert hivatalosan megerősítést, hogy egyáltalán készülne az utód, ennek ellenére júliusi megjelenésről beszélnek, ami pont az uborkaszezon közepe, így minden figyelem rájuk irányulhat majd.

Pletykák szerint a Nexus 7 második generációját ismét az ASUS fogja gyártani, melyben a kijelzőfelbontás WXGA-ról full HD-ra fog nőni, valamint az NVIDIA négymagos Tegra 3-a is le fog cserélődni a Qualcomm által tervezett APQ8064-es processzorra.

Forrás: Android Authority

Szólj hozzá!

Címkék: tablet Android Nexus Google

A bejegyzés trackback címe:

https://hivaslista.blog.hu/api/trackback/id/tr445360061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása