2013.06.17.
14:57

Írta: tjb007

Már tesztelik az első négymagos Nokia Windows Phone okostelefont

Információhoz jutni, újdonságokra bukni a legegyszerűbben a benchmark alkalmazások adatbázisából lehet. Sokszor a fejlesztők és tesztelők figyelmetlensége okán kerülnek az éterbe az amúgy nem publikus adatok.

Ez történhetett most is, amikor is felbukkant a GFXBench adatbázisában egy egyelőre ismeretlen, négymagos processzorral szerelt Nokia Lumia okostelefon. Annyit lehet tudni róla, hogy 1280x720 pixel felbontású kijelzővel rendelkezik, valamint, hogy Qualcomm Adreno 305-ös GPU van benne, ami a Cortex-A7 magos MSM8x26-os SoC-re utal.

Mint az ismeretes, jelenleg a Windows Phone platform nem támogatja sem a négymagos processzorokat, sem a WXGA-nál nagyobb kijelzőfelbontást, szerencsére azonban ezeket az érkező GDR3-as frissítés orvosolni fogja.

Forrás: VR-Zone

Szólj hozzá!

Címkék: Nokia Windows Phone Lumia

A bejegyzés trackback címe:

https://hivaslista.blog.hu/api/trackback/id/tr975365668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása