2013.06.20.
08:29

Írta: tjb007

Flexibilis kijelzők akár már idén

Az LG már készül arra, hogy idén megkezdhessék a flexibilis OLED kijelzők sorozatgyártását.
Frank Lee, az LG Electronics Canada elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy cégük az utolsó negyedévben megkezdi a flexibilis kijelzőpanelek gyártását. Ez azért is érdekes, mivel a LG európai alelnöke nemrég azt nyilatkozta, hogy ez a technológia még nem áll olyan szinten, hogy piacra kerülhessen. Hogy melyik állítás igaz nem tudni, viszont ha tényleg elkezdik még idén a sorozatgyártást, akkor jócskán beelőzhetik a rivális Samsungot. Lee elmondta azt is, hogy ezek a kijelzők bármely gyártó részére megvásárolhatóak lesznek, nem lesz LG exkluzív.

Feltételezve az idén megkezdődő sorozatgyártást, jövőre már piacra is kerülhetnek azok a készülékek, melyekben flexibilis kijelző lesz megtalálható.

Forrás: Android Authority

Szólj hozzá!

Címkék: LG

A bejegyzés trackback címe:

https://hivaslista.blog.hu/api/trackback/id/tr885369558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása