2013.06.04.
13:14

Írta: tjb007

Computex 2013: Qualcomm-Microsoft együttműködés

Együttműködési megállapodás köttetett a Qualcomm és a Microsoft között, melynek köszönhetően a Qulacomm hamarosan érkező csúcschipje, a Snapdragon 800 támogatni fogja a Windows RT 8.1-et is.

Luis Pineda, a Qualcomm Technologies termékmenedzsmentjéért felelős alelnöke elmondta, hogy cégük elkötelezett a Windows ökoszisztémája iránt, és izgatottan várják az első Snapdragon 800-zal szerelt Windows RT 8.1-es tableteket. Mike Anguilo, a Microsoft tervezésért és PC ökoszisztémáért felelős alelnöke nyilatkozatában szintén izgatottan beszélt arról, hogy a továbbiakban is folytathatják a munkát a Qualcomm szakembereivel, valamint kiemelte, hogy az új chip, és a 8.1-es frissítés segítségével a felhasználóknak számos új funkciónak a kiaknázására lesz lehetősége.

A tavaly év végén útnak indított Windows RT eddig nem brillírozott túlságosan, a Microsoft azt reméli, hogy a nyáron érkező 8.1-es frissítéssel és a Snapdargon 800 segítségével ez a helyzet változhat, és többen fogják letenni voksukat a Windwos RT-s modellek mellett.

Az első Snapdragon 800-zal szerelt Windows RT 8.1-es tabletek az év végén jelenhetnek meg, egyes pletykák szerint az első ilyen modell a Microsoft Surface 2 lesz.

Forrás: Qualcomm

Szólj hozzá!

Címkék: Microsoft ARM Qualcomm Snapdragon

A bejegyzés trackback címe:

https://hivaslista.blog.hu/api/trackback/id/tr625343399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása