2013.06.04.
14:31

Írta: tjb007

Sony Xperia M, az új családtag

A Sony a mai napon mutatta be legújabb okostelefonját, az Xperia M-et. Az Xperia M-mel a Sony az alsóbb kategóriákat szeretné megcélozni, ezt a készülék specifikációja is tükrözi.

Az Xperia M egy 4 hüvelyk átmérőjű,  FWVGA (854×480) felbontású - nagy valószínűséggel TN - panelt kapott, a belsejében egy Qualcomm MSM8227-es SoC található 1GB RAM, és 4GB ROM társaságában. A már megszokott, és el is várt Bluetooth, GPS, és Wi-Fi mellett kapunk még NFC-t is, az LTE-ről viszont le kell mondanunk, be kell érnünk a 21Mbit/s maximális letöltési sebességre képes HSPA+-szal. Kamerából kapunk előlapit és hátlapit is, előbbi maximum VGA felbontásra képes, utóbbinál pedig egy 5 megapixeles Exmor RS szenzorral van dolgunk. Szoftveres oldalon az Android 4.1-es verzióját kapjuk a Sony ClearAudio+, xLOUD, és 3D Surround Sound hangzásjavítójával megfűszerezve. A készülék energiaellátásáról egy 1750 milliamperórás telep gondoskodik.

Az Xperia M Dual SIM-es változatban is elérhető lesz a harmadik negyedévben fekete, lila, fehér, és sárga színben. Az árazásról egyelőre nincs információ.

Forrás: Engadget

Szólj hozzá!

Címkék: Sony Xperia Qualcomm Snapdragon Andoird

A bejegyzés trackback címe:

https://hivaslista.blog.hu/api/trackback/id/tr505343635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása