2013.06.15.
09:00

Írta: tjb007

Kisöpri Surface készleteit a Microsoft

Úgy látszik a  Microsoft nagyon túl akar adni első generációs Surface táblagépeik készletein, ennek érdekében pedig mindent bevetnek. Az ok nagy valószínűséggel az, hogy a Microsoft nem szeretné, ha a nyakán maradnának a készletek, ezért inkább még a második generáció érkezése elosztogatja, illetve kiárusítja azt mondhatni potom pénzért.

Első körben azok a tanárok járhatnak jól, akik részt vesznek az ISTE (International Society for Technology in Education) konferencián. A konferencián résztvevők mindegyike jogosult egy darab Surface RT-re ingyen. Ez akár tízezer darab készüléket is jelenthet, melyek piaci értéke közel 5 millió dollár, ez több, mint 1 milliárd forintnak felel meg jelenlegi árfolyamon. A második ilyen alkalom a Madridban másfél hét múlva megrendezésre kerülő, fejlesztők és IT szakértők számára rendezett TechEd Europe lesz, ahol ugyan nem lesz ingyen osztogatás, de kedvezményes áron való vásárlás igen. A Surface RT 64GB-os változatáért 80 eurót kell majd fizetni, míg a 128GB-os Pro verzióért csupán 350 eurót, ez bruttó 23e és 102e forintot jelent. A kedvezményes vásárlás lehetőségével nem csak a konferencia résztvevői élhetnek, hanem még a kisegítő személyzet is.

Nem ezek lesznek az első ilyen akciók, május végén a TechEd North-America alatt volt lehetősége a szerencséseknek pofátlanul olcsón hozzájutni a Surface táblagépekhez. Többek nevében is mondhatom szerintem, hogy nagyon örülnénk mi magyarok is egy ilyen akciónak, de erre vajmi kevés esély van.

Forrás: VR-Zone

Szólj hozzá!

Címkék: tablet Windows Microsoft Surface

A bejegyzés trackback címe:

https://hivaslista.blog.hu/api/trackback/id/tr435361846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása