2013.06.19.
11:52

Írta: tjb007

HTC Butterfly s, pillangó turbó fokozatban

A HTC a mai napon hivatalosan is lerántotta a leplet Butterfly S névre hallgató modelljükről. Az elődmodell is még csak idén januárban került piacra, de a HTC úgy gondolta, hogy nem ártana neki egy kis vérfrissítés. Ennek a vérfrissítésnek köszönhetően egy, még a jelenlegi csúcsmodellnél, a One-nál is komolyabb készüléket sikerült megalkotniuk.

A Butterfly S egy 5 hüvelykes 1080 felbontású kijelzőt, négymagos, magonként 1,9GHz-es órajellel bíró Qualcomm Snapdragon 600-as (APQ8064T) processzort, 2GB RAM-ot, és 16GB ROM-ot kapott, mely micro SD kártyával bővíthető. Fotózási képességei megegyeznek a HTC One-éval, elől egy 2 megapixeles kamerát kapunk, hátul pedig a 4 megapixeles állóképek készítésére alkalmas UltraPixel kameramodullal lesz dolgunk. Az energia szolgáltatásáról egy 3200mAh kapacitású akkumulátor fog gondoskodni.

A Butterfly S-en az Android 4.2-es verziója lesz megtalálható kiegészítve a HTC saját Sense felületének 5-ös verziójával. A készülék júliusban fog piacra kerülni Tajvanon 766 dollárnak megfelelő áron. Hogy máshol is elérhető lesz-e még nem tudni, ilyen jellegű információra majd a későbbiekben lehet számítani.

Forrás: Engadget

Szólj hozzá!

Címkék: HTC Android Butterfly

A bejegyzés trackback címe:

https://hivaslista.blog.hu/api/trackback/id/tr455368600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása