2013.06.10.
11:44

Írta: tjb007

Samsung Galaxy Ace 3 hivatalosan is

A Samsung a mai napon hivatalosan is bejelentette a Samsung Galaxy Ace széria harmadik generációjának érkezését, melyre mindenki csak tíz nappal későbbre számított.

A középkategóriába szánt, Dual SIM-es változatban is érkező Ace 3 4 hüvelykes WVGA (800x480) felbontású kijelzőt, kétmagos, magonként 1GHz-es Broadcom processzort, és 1GB RAM-ot kapott. A ROM 4GB, melyből a felhasználó számára 1,77GB az, ami szabadon felhasználható, de szerencsére micro SD kártyával ez bármikor bővíthető. Az előlapi kamera VGA felbontású, a hátlapon pedig az elődhöz hasonlóan egy 5 megapixeles modul található LED villanó társaságában. Az energiaellátásról egy 1500 milliamperórás telep fog gondoskodni.

Itt még nem ért véget a történet, ugyanis az Ace 3-ból érkezni fog egy LTE-s változat is, mely öt ponton tér el 3G-s testvérétől. Ebben a változatban a kétmagos Broadcom SoC egy szintén kétmagos, de magasabb órajelű változatra lett cserélve, a ROM 4-ről 8GB-ra nőtt, melyből 5GB szabadon felhasználható, valamint a 0,2 milliméterrel vastagabb készülékházon felül az akkumulátor kapacitása is 1500-ről 1800 milliamperórásra nőtt. Az LTE verzióból Dual SIM-es változat nem lesz elérhető.

A Samsung Galaxy Ace 3 mindegyik változatán az Android Jelly Bean 4.2-es verziója lesz megtalálható a szokásos extra Samsung alkalmazásokkal (S Translator, S Travel, Smart Stay, S Voice, Easy Mode, Pop up play) egyetemben.

Az Ace 3 megjelenéséről és árazásáról egyelőre nincs információ.




Forrás: Samsung

Szólj hozzá!

Címkék: Galaxy Samsung LTE Ace

A bejegyzés trackback címe:

https://hivaslista.blog.hu/api/trackback/id/tr395353688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása