2013.06.08.
11:11

Írta: tjb007

Fotón a Samsung Galaxy S4 Zoom

A Samsung az elsők között mutatta be, majd dobta piacra Android operációs rendszerre épülő kompakt fényképezőgépét, a Samsung GALAXY Camerat, ami lényegében egy telefonos funkcióitól megfosztott Galaxy S3 volt nagyobb szenzorral és optikai zoommal megfűszerezve. A korábban csak pletykált, a fotózás szerelmeseinek szánt Galaxy S4 Zoom érkezése idővel megerősítést nyert, és most, hivatalos bemutatása előtt már meg is csodálhatjuk.

A SamMobile értesülései szerint a Galaxy S4 Zoom 4,3 hüvelykes qHD (960×540) felbontású Super AMOLED panelt kapott, a sebességért pedig egy 1,6GHz-es kétmagos processzor fog felelni. A készülék fő attrakciója, a tízszeres optikai zoommal rendelkező 16 megapixeles kamera lesz.

A hivatalos bemutatásáig kevesebb, mint két hét van hátra, tehát már nem kell olyan sokat várni arra, hogy lehulljon a lepel az S4 Zoom minden képességéről.

Forrás: Engadget

Szólj hozzá!

Címkék: Galaxy Samsung S4

A bejegyzés trackback címe:

https://hivaslista.blog.hu/api/trackback/id/tr395350867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása