2013.06.10.
20:51

Írta: tjb007

Előrendelhető az Acer Iconia W3

Több oldal is vesz már fel előrendeléseket a világ első 8 hüvelykes kijelzőjével rendelkező Windows 8-as táblagépre.

Az Acer Iconia W3 hivatalosan ugyan csak egy hete lett bemutatva, azonban már most előrendelheti az, aki egy a megszokottnál kisebb kijelzővel rendelkező Windows 8-at futtató táblagépre vágyik. A W3 egy 8 hüvelykes, 1280x800 pixel felbontású IPS panelt kapott, a sebességért pedig az Intel kétmagos Z2760 névre hallgató Clover Trailje felel 2GB RAM társaságában. Természetesen nem maradt ki a repertoárból az a/b/g/n-es Wi-Fi, a 4.0-s Bluetooth, a micro HDMI, a micro USB, és a micro SD bővítőhely sem.

Az Acer Iconia W3 32GB-os változatának listaára nettó 380 dollár, az Office Depot azonban ez előrendelőknek 30 dollár kedvezméynt ad, így nettó 350 dollárért már hozzá lehet jutni. Az Amazonon a 64GB-os verzióra is lehet leadni rendelést, melyért a 32GB-os változat listaárához képest 50 dollárral kell többet fizetnünk. A készülék mellé a Bluetooth billentyűzet külön lesz megvásárolható várhatóan nettó 90 dolláros áron.

Forrás: Liliputing

Szólj hozzá!

Címkék: tablet Acer Windows 8

A bejegyzés trackback címe:

https://hivaslista.blog.hu/api/trackback/id/tr245354552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása