2013.06.11.
17:55

Írta: tjb007

Panasonic AX3, a strapabíró ultrabook

panasonic.jpg_619x454

A Panasonic bemutatta legújabb ultrabookját, a strapabíró AX3-at. A készülék különlegessége a 360 fokban kihajtahtó kijelzőben, valamint strapabíró képességeiben rejlik. Az AX3 képes kibírni egy közel 1 méteres esést is, valamint 100 kilógrammnyi súlnyak is ellenál, így ha véletlenül ráülünk, vagy csak szimplán fellépőnek szeretnénk használni semmi baja sem fog esni. A készülék egy full HD felbontású IPS panellel rendelkezik, mely érintésérzékeny, belsejében pedig a legkisebb, 1,8GHz-es órajelű Core i7-es Intel Haswell processzor található 4GB RAM (mely nem bővíthető), és egy 128GB-os SSD társaságában.

Az AX3, melyen a Windows 8 Pro verziója fut csupán 1,14 kilógrammos súllyal rendelkezik, így cipelésében nem fogunk megszakadni. A megjelenési időpont, valamint az ár még nem ismert.

Forrás: Engadget

Szólj hozzá!

Címkék: ultrabook Intel Panasonic Windows 8

A bejegyzés trackback címe:

https://hivaslista.blog.hu/api/trackback/id/tr635356026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása