2013.06.12.
11:30

Írta: tjb007

Samsung Galaxy S4 Zoom hivatalosan is

A Samsung a mai napon jelentette be hivatalosan a telefonhívások lebonyolítására is alkalmas fotós nagyágyújának, a Galaxy S4 Zoomnak érkezését.

Az egyik orosz tech oldal már le is tesztelte, aki kíváncsi a tesztre, és arra, hogy milyen fotókat készít az S4 Zoom, az kattintson ide.

A fotózásra kiélezett modell legfőbb attrakciója a 16 megapixeles BSI CMOS szenzor lesz, mely mellé optikai képstabilizátorral ellátott tízszeres optikai zoom is tartozni fog. A fotós képességek mellé szoftveres újítások is dukálnak, az S4 Zoom egy Zoom Ring névre hallgató funkciót fog kapni, mely lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan hozzáférhessünk a kamerafunkciókhoz akár még telefonálás közben is.

Az optika miatt másfél centiméteres vastagságúra hízott készülékházban egy 4,3 hüvelykes qHD (960x540) felbontású Super AMOLED panel kapott helyet, a sebességért pedig a kétmagos Samsung Exynos 4210-es SoC fog felelni 1,5GB RAM társaságában. A készülékben található SoC piaconként eltérhet. A ROM mérete 8GB lesz, melyből 5GB az, amivel szabadon gazdálkodhatunk, természetesen lesz micro SD kártyás bővítésre is lehetőség. Az S4 Zoom kétsávos a/b/g/n Wi-Fi modult, GPS-t, Bluetooth-ot, és NFC-t is kapott, hálózati oldalon pedig 100/50Mbps-os LTE-t, és 21Mbps-os HSPA+-t is kapunk. Az energiaellátásért egy 2330 milliamperórás telep fog gondoskodni.

A Galaxy S4 Zoomon az Android Jelly Bean 4.2-es verziója lesz megtalálható a jól megszokott Samsungos extra szoftverekkel egyetemben. Pontos megjelenéséről és áráról egyelőre nincs információ.

Forrás: Samsung

Szólj hozzá!

Címkék: Galaxy Samsung S4

A bejegyzés trackback címe:

https://hivaslista.blog.hu/api/trackback/id/tr635357048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása