2013.06.14.
13:13

Írta: tjb007

ZTE Open az FCC-nél

A kínai ZTE tavaly jelentette be, hogy jelentkezni fognak Firefox OS-t futtató modellekkel is. A gyártó ezzel mondhatni kipróbálta magát már mindegyik rendszerrel, ami csak elérhető volt. Az első Firefox rendszerű modelljüket, az Open-t az idei Mobile Wolrd Congressen mutatták be. A készülék hardveres képességei igen szerények (Qualcomm MSM7225A SoC, 256MB RAM, 512MB ROM), azonban ez valamilyen szinten tudatos, ugyanis a Mozilla az alsóbb szegmensbe szeretne betörni operációs rendszerével, és az azt futtató készülékekkel.

A ZTE Open az FCC adatbázisában tűnt fel, ami a közelgő megjelenést sejteti. Az Open először Európában és Latin Amerikában fog megjelenni várhatóan igen alacsony áron.

Forrás: Pocketnow

Szólj hozzá!

Címkék: ZTE Firefox OS

A bejegyzés trackback címe:

https://hivaslista.blog.hu/api/trackback/id/tr135361178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása